Team

Maak kennis met ons team.

______________________________________________________________________

Kristel, onze vriendelijke receptioniste

Bij Allimex Green Power wordt je in mijn ogen meteen opgenomen in een hechte familie. Ieder is er zo vriendelijk en behulpzaam dat je je meteen thuis voelt. Bovendien is het een innovatief en groeiend bedrijf waardoor je job iedere dag op nieuw boeiend, uitdagend en vooral gevarieerd is. Kortom de ideale werkplek voor mij, waar ik volledig ben opgebloeid!

“Toen ik op sollicitatie kwam sprak in eerste instantie de job me aan, maar zeker ook de warme werksfeer. Die snoof je onmiddellijk op bij de eerste kennismaking.”

Kristel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristel.

 

Michelle, onze enthousiaste collega van administratie

Wat het voor mij doet bij Allimex Green Power zijn de familiale sfeer en het plezier op de werkvloer. Iedereen doet zijn job graag en dat merk je in alles wat we doen. Ik kan mezelf zijn en dat wordt geapprecieerd door mijn collega’s. Ook wanneer ik ideeën heb, gaat mijn stem niet verloren. Het geeft me het gevoel dat ik een meerwaarde ben en dat geeft zin om mijn beste beentje voor te zetten.

“Bij Allimex Green Power heb ik nooit echt het gevoel dat ik op het werk ben, omdat ik hier zoveel plezier beleef.”
Michelle

Michelle.

 

Dirk, onze goedgeluimde binnendienstmedewerker

Bij Allimex Green Power kan ik echt mezelf zijn. Iedereen wordt hier gelijk behandeld en dat merk je aan de manier waarop we met elkaar omgaan. We zijn allemaal één grote familie waardoor het hier als een tweede thuis voelt, en dat vind ik geweldig. Daarnaast vind ik het werk zelf echt leuk, want het is wat ik graag doe en ook goed kan. De duurzame relaties met onze klanten zorgen ervoor dat ik vaak met dezelfde personen in contact ben, en dat schept een aangename band!

“Als de klant gelukkig is, dan ben ik gelukkig, zo simpel is het.”
DirkDirk, rechts.

 

Bart, onze straffe sales manager

Onze familiale, gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach naar mijn werk ga. Daarnaast vind ik het een productieve werkomgeving waar ik veel feedback kan krijgen, iets waar ik veel belang aan hecht.

Het belangrijkste aan mijn job vind ik dat ik toekomstgericht aan de slag kan gaan. Als totaalleverancier voor de zonnepanneelinstallateur zetten we onze kennis en tools optimaal in om zo efficiënt en zo betaalbaar mogelijk groene energie op te wekken. Door steeds te blijven groeien, kunnen we onze kennis overdragen aan een alsmaar groter aantal klanten die met onze tools werken.

“Het meeste energie haal ik uit het verbreden van de horizon van onze klant wat mogelijkheden tot verduurzaming betreft.”
Bart
Bart, in het midden.

Jan, onze gedreven magazijnier 

Het belangrijkste aspect aan een job vind ik een familie sfeer en vooral veel variatie. Bij Allimex Green Power ervaar ik dit in overvloed. Er heerst een aangename sfeer en dat zorgt voor een goede werklust in het team. Bovendien kom ik dagelijks met plezier werken dankzij het moderne en gestructureerde magazijn.

“Ik haal mijn voldoening uit een goed opgeruimde en propere werkomgeving. Op die manier kan ik efficiënt en gestructureerd te werk gaan, iets wat erg belangrijk is in een magazijn.”

Jan

Jan, rechts.

_______________________________________________________________________

Werken bij Allimex Green Power doen we met plezier, en we staan dagelijks klaar om u te helpen. We zijn totaalleverancier voor de professionele solar installateur en informeren u graag over onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend een kijkje in onze webshop of laat ons samen met u zoeken naar een oplossing op maat.

 

Webshop powered by Marcando