Zorgeloos elektrisch rijden met Allimex Green Power

15/10/2020

De maatschappij verandert voortdurend, ook op vlak van technologie. Steeds vaker kiezen mensen bewust voor een milieuvriendelijke keuze bij de aanschaf van een nieuwe wagen. Elektrische wagens en hybride wagens zijn dan ook volop in opmars. Toch houdt nog één aspect de Belg tegen bij zijn aankoop, namelijk de vaak lage actieradius en het beperkte aanbod qua laadinfrastructuur. Allimex Green Power, uw partner in duurzame en efficiënte laadoplossingen voor elektrische voertuigen, biedt u nu ook een uitgebreid assortiment laadpalen aan zowel voor gebruik aan huis als voor bedrijven.

 

Het nieuwe ‘tanken’

Net zoals vroeger moet u uw voertuig nog steeds tanken, alleen niet meer met benzine of diesel maar met stroom. Het tanken of ‘laden’ gebeurt via speciale laadkabels of laadpalen. Een volledig elektrische wagen beschikt over een redelijk hoge actieradius; hybride wagens zijn hierin eerder beperkt. Het is dus aangewezen uw wagen efficiënt te laden zodat u steeds van stroom voorzien bent. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden: Thuis opladen, op kantoor of gewoon onderweg.

 

 

Laden vanuit uw luie zetel

Wanneer u overdag regelmatig onderweg bent, is het niet makkelijk om uw wagen op te laden. De ideale oplossing is dan om ’s nachts, wanneer uw wagen thuis geparkeerd staat, deze efficiënt op te laden. U kan u wagen eenvoudigweg in een alledaags stopcontact inpluggen of kiezen voor een strakke wallbox. Allimex Green Power biedt twee producten aan die het laadproces bij uw thuis aanzienlijk verbeteren en vergemakkelijken: Mobile & Home.

 

 

Stroom on the go

Voor hybride wagens is enkel ’s nachts laden vaak niet de ideale oplossing om de dag door te komen. Deze wagens hebben nood aan een regelmatige laadbeurt. Daarvoor kan u gebruik maken van de publieke laadinfrastructuren, snelladers of laadpalen bij uw werk. Veel bedrijven voorzien diverse laadmogelijkheden om zo hun werknemers te ondersteunen bij de aanschaf van een elektrische of hybride wagen. Bovendien is het aanleggen van een laadinfrastructuur fiscaal voordelig voor bedrijven. Allimex Green power biedt twee kwalitatieve oplossingen aan voor bedrijven: Advance & Cluster

 

 

Uw partner in efficiënt stroombeheer

Ons laadsysteem zorgt ervoor dat het vermogen van gebouwen behouden wordt voor hun dagelijkse activiteiten, zelfs wanneer er tientallen EV's worden opgeladen. Dankzij de dynamische laadverdeling blijven de fluctuerende laadvraag en het beschikbaar vermogen in balans. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare hoeveelheid stroom en voorkomt u overbelasting van het stroomnet. De laadoplossingen kunnen eveneens geïntegreerd werken met verschillende systemen.

 

Kies voor een efficiënte laadinfrastructuur van Allimex Green Power en geniet zorgeloos van uw elektrisch voertuig!

Allimex Green Power is uw partner in duurzame en efficiënte laadoplossingen voor elektrische voertuigen. We beschikken over een uitgebreid aanbod aan laadoplossingen, zowel voor particulieren als voor bedrijven en steeds op maat van uw noden en wensen. Ontdek hier onze brochure of maak vrijblijvend een afspraak en ervaar de voordelen van een fiscaal interessante laadinfrastructuur!

Webshop powered by Marcando