Werken bij Allimex Green Power, dat geeft energie!

19/07/2019

Bij Allimex Green Power staan we altijd voor u klaar, maar waarom doen we dat met zo’n grote glimlach? We geven daarom het woord aan vier medewerkers van verschillende afdelingen. Zij vertellen waarom ze hun job graag uitvoeren en wat hen energie geeft.

______________________________________________________________________

Michelle, onze vriendelijke receptioniste

Wat het voor mij doet bij Allimex Green Power zijn de familiale sfeer en het plezier op de werkvloer. Iedereen doet zijn job graag en dat merk je in alles wat we doen. Ik kan mezelf zijn en dat wordt geapprecieerd door mijn collega’s. Ook wanneer ik ideeën heb, gaat mijn stem niet verloren. Het geeft me het gevoel dat ik een meerwaarde ben en dat geeft zin om mijn beste beentje voor te zetten.

“Bij Allimex Green Power heb ik nooit echt het gevoel dat ik op het werk ben, omdat ik hier zoveel plezier beleef.”

Michelle.

Dirk, onze goedgeluimde binnendienstmedewerker

Bij Allimex Green Power kan ik echt mezelf zijn. Iedereen wordt hier gelijk behandeld en dat merk je aan de manier waarop we met elkaar omgaan. We zijn allemaal één grote familie waardoor het hier als een tweede thuis voelt, en dat vind ik geweldig. Daarnaast vind ik het werk zelf echt leuk, want het is wat ik graag doe en ook goed kan. De duurzame relaties met onze klanten zorgen ervoor dat ik vaak met dezelfde personen in contact ben, en dat schept een aangename band!

“Als de klant gelukkig is, dan ben ik gelukkig, zo simpel is het.”

Dirk, rechts.

Bart, onze straffe sales manager

Onze familiale, gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach naar mijn werk ga. Daarnaast vind ik het een productieve werkomgeving waar ik veel feedback kan krijgen, iets waar ik veel belang aan hecht.

Het belangrijkste aan mijn job vind ik dat ik toekomstgericht aan de slag kan gaan. Als totaalleverancier voor de zonnepanneelinstallateur zetten we onze kennis en tools optimaal in om zo efficiënt en zo betaalbaar mogelijk groene energie op te wekken. Door steeds te blijven groeien, kunnen we onze kennis overdragen aan een alsmaar groter aantal klanten die met onze tools werken.

“Het meeste energie haal ik uit het verbreden van de horizon van onze klant wat mogelijkheden tot verduurzaming betreft.”

Bart, in het midden.

Timmy, onze logistieke duizendpoot

Een goede werksfeer is voor mij het belangrijkste aspect aan een job, en dat krijg ik bij Allimex Green Power in overvloed. Er heerst een familiale sfeer en dat zorgt voor een goede werklust in het team. Ook de manier van werken vind ik top: wie zich inzet, krijgt veel vrijheid en dat zorgt ervoor dat mijn job steeds uitdagend blijft.

“Ik haal mijn voldoening uit een goed opgeruimde en propere werkomgeving. Op die manier kan ik efficiënt en gestructureerd te werk gaan, iets wat erg belangrijk is in een magazijn.”

Timmy.

_______________________________________________________________________

Werken bij Allimex Green Power doen we met plezier, en we staan dagelijks klaar om u te helpen. We zijn totaalleverancier voor de professionele solar installateur en informeren u graag over onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend een kijkje in onze webshop of laat ons samen met u zoeken naar een oplossing op maat.

 

Webshop powered by Marcando