Bomen planten voor het goede doel!

04/10/2019

Allimex Green Power draagt maar al te graag bij aan een beter milieu, en dat proberen we op zoveel mogelijk manieren te doen. Bomen zuiveren de lucht van giftige uitlaatgassen, maar helaas worden ze in grote aantallen gekapt. WeForest heeft als doel om er zoveel mogelijk terug te planten, om zo de opwarming van de aarde tegen te gaan. Jaarlijks sponsoren we dan ook met plezier dit prachtige alternatief!

Onze belofte is dat we per duizend verkochte dubbel verstelbare dakhaken €3 doneren aan WeForest. Duizend dakhaken lijken er veel, maar sinds de start van onze samenwerking in 2018 hebben we al meer dan 2400 bomen geplant. Die werden geplant in Zambia Luanshya, om daar de lokale boeren te helpen en ontbossing tegen te gaan. Afhankelijk van het type bos is dat equivalent aan een kleine hectare. Op die manier dragen we door de verkoop van dakhaken enerzijds bij aan het creëren van milieu-efficiënte energie en anderzijds aan het zuiveren van de atmosfeer; twee vliegen in één klap! Ons doel voor 2020  is om het aantal geplante bomen te laten verdubbelen tot 5000, wat zou betekenen dat we in Zambia een écht bos hebben geplant.


Beson Sugwala's familie

Benson Sungwala’s familie kan dankzij WeForest hun land blijven bewerken.

____________________

In onze webshop vindt u naast onze dakhaken ook tal van ander installatiemateriaal. Als totaalleverancier voor de zonnepaneel-installateur bieden we alles aan van bevestigingsmateriaal tot omvormers en zonnepanelen, ook op maat van uw wensen.

Webshop powered by Marcando