DAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR ALLIMEX GREEN POWER!


De 10 duurzame pilaren in ons aanbod naar onze partners
 

 1. Service en connectiviteit naar de klant dragen wij als hoogste in het vaandel. Contacteer ons voor al uw solarprojecten klein en groot, ook de meer complexere. Ervaar onze expertise en vastberadenheid om samen naar een toepasselijke, duurzame oplossing te zoeken.
   
 2. Volwaardig totaalleverancier. AGP is dé specialist in zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. Deze laatst genoemde fabriceren we zelf. De installateur koopt dus rechtstreeks bij de producent waardoor de marge van de tussenhandel verdwijnt.
  Eenvoud en snelheid op het dak zijn onze focus, betaalbaarheid onderaan de streep de rode draad.
   
 3. 10 jaar ervaring in aluminium en RVS-producties en dit in het bijzonder gericht op de solar markt. AGP is in de basis extrudeur-plaatbewerker. Een montageprofiel op een dakhaak op maat maken? Geen probleem! Een reeds bestaande component optimaliseren in kwaliteit, functionaliteit of prijs? Challenge us!
   
 4. Gigantische voorraden om u te wapenen tegen de enorme groei van zowel uw bedrijf als onze gemeenschappelijke markt.
   
 5. Pakketmatig aanleveren op de werf of in uw magazijn. Uw installatie wordt zorgvuldig door onze logistieke medewerkers verpakt en verzonden.
   
 6. Wij verzorgen uw materiaalcalculaties zodat u zich kan focussen op het binnenhalen van nieuwe projecten en het runnen van uw bedrijf.
   
 7. Producttrainingen op regelmatige basis verzorgd door ons en dit op maat van uw personeel of cliënteel. Dit kan zowel bij u op de zaak of op die van ons.
   
 8. Continue updates van aankomende product-of marktveranderingen. Wij volgen de nodige seminars vanuit overheid en erkende solar instanties zodat u tijd kan vrijmaken voor andere zaken.
   
 9. De 1ste keer dat u bij ons koopt? Wij komen mee het dak op en voorzien de monteurs op het dak van een woordje uitleg, een helpende hand en wat lekkers tijdens de welverdiende pauzes!
   
 10. Verlengde garanties. Moest al het bovenstaande u nog steeds niet overtuigd hebben kunnen we u als laatste geruststellen met onze garantievoorwaarden. Allimex Green Power geeft maar liefst 25 jaar garantie op de montagesystemen en de calculaties die we hiervoor maken. Contacteer ons voor onze garanties op zonnepanelen en omvormers.

 

Webshop powered by Marcando