Accountmanager West-Nederland

De Allimex-holding is meer dan 10 jaar actief in Europa, Azië en Amerika en bestaat uit 2 bedrijven:

  • Allimex Green Power (AGP) is actief in het domein van hernieuwbare energie. Zij voorzien professionele installateurs in een groot aanbod van zonnepanelen, montagesystemen, omvormers en laadoplossingen voor elektrische wagens. 
  • Allimex Industrial Products (AIP) met als hoofdactiviteit het opzetten en begeleiden van industriële maakprojecten in Azië en Europa, dit voor onze klanten op de Europese en Amerikaanse markt.

De afgelopen jaren kende de groep een enorme groei en ook de komende jaren voorzien we een verderzetting van deze succesvolle globale expansie.

Onze activiteiten worden tot op vandaag gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in Heusden-Zolder (Belgisch Limburg) en ons kantoor in Apeldoorn (Nederland) en office in China en Hong Kong.

Ambitie, Passie en Samenwerking zijn de waarden die ons het sterkst typeren. Wij hechten er veel belang aan om voor onze medewerkers een aangename werkomgeving te creëren. 

Om onze nieuwe vestiging van een sterke basis te voorzien, vormen we een multifunctioneel team dat onze lokale activiteiten in Nederland opstart en verstevigt.

 

Wat ga je doen?

Je neemt de leiding in het opbouwen en behouden van je klantenportefeuille binnen je regio. Aan hen verkoop je een breed gamma kwaliteitsvolle producten (bv. bevestigingsmaterialen voor zonnepanelen, andere groene energieproducten…).

Je bent de directe contactpersoon voor je klanten, staat steeds tot hun dienst en plant regelmatige bezoeken met het oog op het uitbouwen van een lange relatie.

Je neemt initiatief en prospecteert actief (koud), plant klantenbezoeken, presenteert (nieuwe) producten en geeft het gepaste advies, je leidt de klant naar het juiste commerciële voorstel en finaal sluit je de contracten af. 

Je structureert en organiseert je agenda, klanteninformatie en beheert de administratieve opvolging van de verkoop.

Je behaalt de vooropgestelde verkoopresultaten.

Wekelijks overleg je jouw resultaat met de salesmanager, leert van je ervaringen en zorgt voor nieuwe oplossingen gebaseerd op het verleden.

 

 

Wie zoeken wij?

De klant komt bij jou altijd op de eerste plaats, je bent steeds bereikbaar voor hen en levert een uitstekende service.

Je neemt initiatief, je bent actief, onafhankelijk, positief assertief en resultaatgericht.

Je bent vlot, sociaal in de omgang, beleefd en hebt een verzorgd voorkomen.

Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden (“openen van deuren”, analyse van de noden van de klant…).

Je communiceert vlot in het Nederlands. Kennis van het Frans of Duits is een pluspunt. 

Minimaal 2 jaar ervaring in vergelijkbare sales functies, kennis van de solar sector is een groot pluspunt.

Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een multifunctioneel team binnen een snelgroeiende organisatie.

Op vrijdagen ben je aanwezig in het kantoor in Apeldoorn, de andere dagen ben je actief in jouw regio.

Je ontvangt een overeenkomst via interim, met de mogelijkheid tot aanwerving voor onbepaalde duur. 

Naast jouw vast loon verkrijg je ook een variabele vergoeding in verhouding met jouw vaardigheden en verkoopcijfers, aangevuld met extralegale voordelen. 

Je komt terecht in een onderneming waarin er waarde wordt gehecht aan de ontwikkeling van de medewerkers. Daarom voorzien wij tal van opleidingsmogelijkheden zodat je kan groeien in jouw job.

 

Ben jij de persoon die we zoeken? Mail dan je motivatie en cv naar jobs@allimex.eu ter attentie van Valerie Hoste

 

Webshop powered by Marcando