Accountmanager AGP Oost- & West-Vlaanderen

De Allimex-holding is meer dan 10 jaar actief in Europa, Azië en Amerika en bestaat uit 2 bedrijven:

  • Allimex Green Power (AGP) is actief in het domein van hernieuwbare energie. Zij voorzien professionele installateurs in een groot aanbod van zonnepanelen, montagesystemen, omvormers en laadoplossingen voor elektrische wagens. 
  • Allimex Industrial Products (AIP) met als hoofdactiviteit het opzetten en begeleiden van industriële maakprojecten in Azië en Europa, dit voor onze klanten op de Europese en Amerikaanse markt.

De afgelopen jaren kende de groep een enorme groei en ook de komende jaren voorzien we een verderzetting van deze succesvolle globale expansie.

Onze activiteiten worden tot op vandaag gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in Heusden-Zolder (Belgisch Limburg) en ons kantoor in Apeldoorn (Nederland) en office in China en Hong Kong.

Ambitie, Passie en Samenwerking zijn de waarden die ons het sterkst typeren. Wij hechten er veel belang aan om voor onze medewerkers een aangename werkomgeving te creëren. 

Om onze groei te versterken zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega binnen het Sales Team. 

 

Wat ga je doen?

Je neemt de leiding in het opbouwen (40%) en behouden (60%) van je klantenportefeuille binnen de regio Oost- en West-Vlaanderen. 

Je verkoopt een breed gamma kwaliteitsvolle producten (zonnepanelen, bevestigingsmaterialen voor zonnepanelen, omvormers en andere groene energieproducten…)

Je bent de directe contactpersoon voor je klanten, staat steeds tot hun dienst en plant regelmatige bezoeken met het oog op het uitbouwen van een lange relatie.

Je neemt initiatief en prospecteert actief (koud), plant klantenbezoeken, presenteert (nieuwe) producten en geeft het gepaste advies.

Je leidt de klant naar het juiste commerciële voorstel en finaal sluit je de contracten af. 

Je structureert en organiseert je agenda, klanteninformatie en beheert de administratieve opvolging van de verkoop.

Je behaalt de vooropgestelde verkoopresultaten.

Wekelijks overleg je jouw resultaat met de Sales Manager, leert van je ervaringen en zorgt voor nieuwe oplossingen gebaseerd op het verleden.

 

Wie zoeken wij?

Als Account Manager verwachten we dat de klant bij jou altijd op de eerste plaats komt en dat je steeds bereikbaar bent.

Je neemt initiatief, bent actief, onafhankelijk, positief assertief en resultaatgericht.

Je bent vlot en sociaal in de omgang.

Je hebt een professioneel en verzorgd voorkomen. 

Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden op elk gespreksniveau. 

Je communiceert vlot in het Nederlands. 
Kennis van het Frans, Engels of Duits is een pluspunt. 

Je kan terugblikken op minimum 3 jaar ervaring in vergelijkbare sales functies.
Ervaring of kennis van de Solar sector is een pluspunt.

Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een jong en zeer gedreven team binnen een snelgroeiende organisatie.

Je ontvangt een overeenkomst via interim, met de mogelijkheid tot aanwerving voor onbepaalde duur. 

Naast een aantrekkelijk salaris ontvang je ook tal van extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen met tankkaart, gsm, laptop, maaltijd- en ecocheques, hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen en natuurlijk een motiverend maandelijks commissiesysteem. 

Je bent 4 dagen per week op de baan, en op vrijdag werk je vanuit het hoofdkantoor , gelegen op het Industrieterrein “De Schacht” in Heusden-Zolder. 

Bij ons zal het nooit een saaie boel worden! Regelmatig een teambuilding of uitje met de collega’s vinden we zeer belangrijk

Je komt terecht in een onderneming waarin er waarde wordt gehecht aan de ontwikkeling van de medewerkers. Daarom voorzien wij tal van opleidingsmogelijkheden zodat je kan groeien in jouw job.

 

Ben jij de persoon die we zoeken? Mail dan je motivatie en cv naar jobs@allimex.eu ter attentie van Valerie Hoste

 

Webshop powered by Marcando