Systeem D: eenvoud én snelheid

21/12/2020

Allimex Green Power werd opgericht in 2009 en groeide uit tot een globaal erkende leverancier van montagesystemen voor de professionele zonnepaneelinstallateur. De roots van AGP liggen in extrusie en plaatbewerking, wat zich vandaag nog steeds vertaalt naar onze core business. AGP biedt voor elke dakapplicatie 2 tot 5 oplossingen.

Dankzij onze expertise in aluminium en RVS-producties kunnen wij op maat van de klant produceren, gaande van een dakhaak of rail op maat tot en met gehele montagesystemen. Ook ons handige systeem D werd aangepast aan de noden van de installateurs.

 

 

Systeem D

Systeem D bevat slechts 5 robuuste componenten die door middel van roterende polsbewegingen snel en eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Het systeem is hybride opgebouwd; de dakhaken kunnen vastgeschoven of vastgeschroefd worden en zijn zowel portret als landscape toepasbaar. De dakhaken en klemmen zijn verstelbaar in hoogte wat resulteert in een perfecte fit voor elk pannendak en paneel.

 

 

Eenvoud en snelheid op het dak

Tijdens het engineeringsproces staan de klant én diens technische, uitvoerende teams centraal. Onze ingenieurs zoeken steeds naar innovatie en optimalisatie met respect voor prijs en kwaliteit. De installateurs voorzien van snelheid, eenvoud en veiligheid op het dak is de rode draad doorheen elk ontwikkelingsproces.

 

Handleiding

Webshop powered by Marcando